Ne maradjatok le 20%-os akciónkról! Kincskeresésre fel!

Tadinfű medál gyémánttal - 14K aranyozott

50000Ft

WOOCS v.2.3.4.1

🐍TADINFŰ - A házasság medálja.
Tadinfű Aranyasszony Kr.u.1541.
02.12-e ezévben a házasság világnapja és 02.14-e a Szerelmetesek napja is.

Üzenetben kérlek írd meg melyiket választanád? Sárgaréz alapon 14K aranyozottan vagy rózsaaranyozottan vagy 925 ezüstözötten? Köszönöm

📩 julia@donnaterra.hu

Hogy tetszik Nektek? Ki viselné mejje kasán már Bálint napkor?

Fogadjátok Szeretettel a magyar néphagyomány képeiből a boldog házasság jelét! Egy dunavecsei 1847-es mozsáron találtam. Az eredeti jel nem tartalmazza a csillagot, én mégis éreztem oda egyet. Kerestünk Bellovicz Martinával megbízható forrásból csiszolt gyémántot, mely kívánom, hogy védelmezze vezércsillagként az alatta élő párt!
A nő a szív, ki lelkében már bontogatja élete kívánt életfáját, s a mennyegzőkor már csak egy db kígyó (férfi) környékezi meg "tövét". Szimbolikusan maga a mozsár és törője és közös törő mozgásuk révén is a férfi és nő szellemi/nemi egyesülése.

🤲 Olyan nagyon fontos gyermekek mellett találni olyan közös órákat, néha akár napokat, mikor a pár egymás és saját erejéből tud töltekezni.

Tadinfüvet én mindig a randevúkon hordom. Egyfajta kis ünnepként kiemelkedve.
Külön kérhető hozzá ez a gyöngyös nyaklánc. 925 alapú, csak személyes üzenetben érhető el.

2016-ban a Magyar Népi Gyógyász képzésen a tanulmányomnak ez volt a címe: ✨️ Ősbölcsőnk Fényvallása, mely kígyó misztériumát adta.
Most kivételesen könyebb dolgom van, mert bizonyos következő mondatokat egy az egyben fogok kimásolni az akkori dolgozatomból.
A kígyó mint szimbólum is démonizálva lett mostani világunkban. S nem ezt érdemli!

🐍 A szaka-szkíta-naga népünk 7 fejű kígyótól származtatja magát. Az ősidőket pontosan leíró Bhagavat Gita, Puranikus hagyományok és Ősmeséinkben olvashatunk erről. Hát ezért is foglalkozom ennyit ezzel a 7-es számmal! A kígyó vedlése révén a megújulás jelképe. Minden gyógyítás = megújulás, mert ha szellemileg kivirágzunk, ez a fejlődés magával hozza a test KÍGYÓgyuló állapotát is. A nyelvünk mindent őriz. 🤲
A lélek nyelve jelképeken keresztül gondolkodik, nem egyenleteket lát.
Ezért ölel e medál egy kígyót, hisz a pár folyamatosan levedli énjének egy részét, együtt fejlődnek s egymásban feloldódnak. Így megy ez jóesetben egyre mélyebb rétegekig, a problémák szőnyeg alá söprése helyett.

Csak egy kis érdekesség: Mikor megtaláltam Tadinfű Aranyasszonyunk nevét az Arvisurában, nem hagyott nyugodni ez a név: tadin. Miért ilyen ismerős ez a név? És elkezdtem kutakodni.
Török jelentése íz, madagaszkári malgas nyelven húrt jelent, perzsa nyelven pedig becsületest. És ilyenkor mindig megértem..vezetett amit csinálok.
Hisz ezen három szó teljesen passzol a kapcsolati alkímiához. 💖 Hisz egymás ízét ízleljük, egymás húrját pengetjük, mindent szeretettet, becsülettel és átadóan.

Folytatás @donna_terra_ instagram oldalamon.!

Az ékszer alapanyaga sárgaréz, s galvanizációs technikával 14K aranyba mártottuk.

A Donna Terra márka Líbor Júlia, a Retrock művészeti vezetőjének szívében született. Vendég alkotókat bevonva formálja a márkát, mely ünnepli a nyers és egyben lágy női erőt, önbizalmat kölcsönözve viselőjének.

Ezen ékszerek a régi magyar Aranyasszonyaink tiszteletére készültek, az Ő neveiket viselik. Róluk szinte semmit sem tudunk, sehol nem írnak a történelem könyvek, pedig nem lennénk itt nélkülük. Amíg férfijaink a csatában voltak, ők voltak, akik megszerveztek és kiviteleztek minden létező feladatot. Felnevelték gyermekeinket, arattak, hadi feladatokat is elláttak, a legmagasabb szinten gyógyítottak. Illékony fátyol, láthatatlan munka, melyet ők végeztek, mégis nagyon erős szellemi, lelki és testi bástya, melyet tartottak a háttérben.

Én úgy látom a világot, hogy az átlagostól eltérő "vonásainkat", akár bájként is meg lehet élni, attól függ milyen szemüvegen keresztül szemléljük magunkat, ezért kapnak az ékszerek felvállalt rusztikus felületet, mert szeretem a hibákat. A sajátjaimat is.

Tudom, hogy archaikus témát jelen korban feldolgozni támadható, így próbáltam a legtisztább szívvel, alázattal hozzá nyúlni. Mindennapi feladataimban való hozzáállásommal és lelkületemmel próbálok közelíteni ezen követendő női minőség felé. Még sokat kell tanulnom. Ha szólít ez a téma, gyere velem az úton.

Elkészítésük a kifizetéstől számított 20 napon belül készülnek. Az újrahasznosított papir dobozkában lévő tálkákat a kislányommal készítettük,
szerettem volna visszaadni ezt az "ásatási" hangulatot.

Kérlek szépen kerüld az ékszer vízzel való érintkezését.

A vásárlástól számított két éven belül vállalunk garanciát az esetleges törésre vonatkoztatottan.
Az évek múlásával új alkalommal való 14K aranyozás a Donna Terra termékeken belül tudod kiválasztani. További kérdések: julia@donnaterra.hu

szállítási feltételek
fizetési feltételek
Termékleírás
Méretek
🐍TADINFŰ - A házasság medálja. Tadinfű Aranyasszony Kr.u.1541. 02.12-e ezévben a házasság világnapja és 02.14-e a Szerelmetesek napja is. Üzenetben kérlek írd meg melyiket választanád? Sárgaréz alapon 14K aranyozottan vagy rózsaaranyozottan vagy 925 ezüstözötten? Köszönöm 📩 julia@donnaterra.hu Hogy tetszik Nektek? Ki viselné mejje kasán már Bálint napkor? Fogadjátok Szeretettel a magyar néphagyomány képeiből a boldog házasság jelét! Egy dunavecsei 1847-es mozsáron találtam. Az eredeti jel nem tartalmazza a csillagot, én mégis éreztem oda egyet. Kerestünk Bellovicz Martinával megbízható forrásból csiszolt gyémántot, mely kívánom, hogy védelmezze vezércsillagként az alatta élő párt! A nő a szív, ki lelkében már bontogatja élete kívánt életfáját, s a mennyegzőkor már csak egy db kígyó (férfi) környékezi meg "tövét". Szimbolikusan maga a mozsár és törője és közös törő mozgásuk révén is a férfi és nő szellemi/nemi egyesülése. 🤲 Olyan nagyon fontos gyermekek mellett találni olyan közös órákat, néha akár napokat, mikor a pár egymás és saját erejéből tud töltekezni. Tadinfüvet én mindig a randevúkon hordom. Egyfajta kis ünnepként kiemelkedve. Külön kérhető hozzá ez a gyöngyös nyaklánc. 925 alapú, csak személyes üzenetben érhető el. 2016-ban a Magyar Népi Gyógyász képzésen a tanulmányomnak ez volt a címe: ✨️ Ősbölcsőnk Fényvallása, mely kígyó misztériumát adta. Most kivételesen könyebb dolgom van, mert bizonyos következő mondatokat egy az egyben fogok kimásolni az akkori dolgozatomból. A kígyó mint szimbólum is démonizálva lett mostani világunkban. S nem ezt érdemli! 🐍 A szaka-szkíta-naga népünk 7 fejű kígyótól származtatja magát. Az ősidőket pontosan leíró Bhagavat Gita, Puranikus hagyományok és Ősmeséinkben olvashatunk erről. Hát ezért is foglalkozom ennyit ezzel a 7-es számmal! A kígyó vedlése révén a megújulás jelképe. Minden gyógyítás = megújulás, mert ha szellemileg kivirágzunk, ez a fejlődés magával hozza a test KÍGYÓgyuló állapotát is. A nyelvünk mindent őriz. 🤲 A lélek nyelve jelképeken keresztül gondolkodik, nem egyenleteket lát. Ezért ölel e medál egy kígyót, hisz a pár folyamatosan levedli énjének egy részét, együtt fejlődnek s egymásban feloldódnak. Így megy ez jóesetben egyre mélyebb rétegekig, a problémák szőnyeg alá söprése helyett. Csak egy kis érdekesség: Mikor megtaláltam Tadinfű Aranyasszonyunk nevét az Arvisurában, nem hagyott nyugodni ez a név: tadin. Miért ilyen ismerős ez a név? És elkezdtem kutakodni. Török jelentése íz, madagaszkári malgas nyelven húrt jelent, perzsa nyelven pedig becsületest. És ilyenkor mindig megértem..vezetett amit csinálok. Hisz ezen három szó teljesen passzol a kapcsolati alkímiához. 💖 Hisz egymás ízét ízleljük, egymás húrját pengetjük, mindent szeretettet, becsülettel és átadóan. Folytatás @donna_terra_ instagram oldalamon.! Az ékszer alapanyaga sárgaréz, s galvanizációs technikával 14K aranyba mártottuk.
A Donna Terra márka Líbor Júlia, a Retrock művészeti vezetőjének szívében született. Vendég alkotókat bevonva formálja a márkát, mely ünnepli a nyers és egyben lágy női erőt, önbizalmat kölcsönözve viselőjének. Ezen ékszerek a régi magyar Aranyasszonyaink tiszteletére készültek, az Ő neveiket viselik. Róluk szinte semmit sem tudunk, sehol nem írnak a történelem könyvek, pedig nem lennénk itt nélkülük. Amíg férfijaink a csatában voltak, ők voltak, akik megszerveztek és kiviteleztek minden létező feladatot. Felnevelték gyermekeinket, arattak, hadi feladatokat is elláttak, a legmagasabb szinten gyógyítottak. Illékony fátyol, láthatatlan munka, melyet ők végeztek, mégis nagyon erős szellemi, lelki és testi bástya, melyet tartottak a háttérben. Én úgy látom a világot, hogy az átlagostól eltérő "vonásainkat", akár bájként is meg lehet élni, attól függ milyen szemüvegen keresztül szemléljük magunkat, ezért kapnak az ékszerek felvállalt rusztikus felületet, mert szeretem a hibákat. A sajátjaimat is. Tudom, hogy archaikus témát jelen korban feldolgozni támadható, így próbáltam a legtisztább szívvel, alázattal hozzá nyúlni. Mindennapi feladataimban való hozzáállásommal és lelkületemmel próbálok közelíteni ezen követendő női minőség felé. Még sokat kell tanulnom. Ha szólít ez a téma, gyere velem az úton. Elkészítésük a kifizetéstől számított 20 napon belül készülnek. Az újrahasznosított papir dobozkában lévő tálkákat a kislányommal készítettük, szerettem volna visszaadni ezt az "ásatási" hangulatot. Kérlek szépen kerüld az ékszer vízzel való érintkezését. A vásárlástól számított két éven belül vállalunk garanciát az esetleges törésre vonatkoztatottan. Az évek múlásával új alkalommal való 14K aranyozás a Donna Terra termékeken belül tudod kiválasztani. További kérdések: julia@donnaterra.hu
20.000 Ft felett a vásárlásodat ingyen házhoz szállítjuk.
Termékleírás
Méret

🐍TADINFŰ - A házasság medálja.
Tadinfű Aranyasszony Kr.u.1541.
02.12-e ezévben a házasság világnapja és 02.14-e a Szerelmetesek napja is.

Üzenetben kérlek írd meg melyiket választanád? Sárgaréz alapon 14K aranyozottan vagy rózsaaranyozottan vagy 925 ezüstözötten? Köszönöm

📩 julia@donnaterra.hu

Hogy tetszik Nektek? Ki viselné mejje kasán már Bálint napkor?

Fogadjátok Szeretettel a magyar néphagyomány képeiből a boldog házasság jelét! Egy dunavecsei 1847-es mozsáron találtam. Az eredeti jel nem tartalmazza a csillagot, én mégis éreztem oda egyet. Kerestünk Bellovicz Martinával megbízható forrásból csiszolt gyémántot, mely kívánom, hogy védelmezze vezércsillagként az alatta élő párt!
A nő a szív, ki lelkében már bontogatja élete kívánt életfáját, s a mennyegzőkor már csak egy db kígyó (férfi) környékezi meg "tövét". Szimbolikusan maga a mozsár és törője és közös törő mozgásuk révén is a férfi és nő szellemi/nemi egyesülése.

🤲 Olyan nagyon fontos gyermekek mellett találni olyan közös órákat, néha akár napokat, mikor a pár egymás és saját erejéből tud töltekezni.

Tadinfüvet én mindig a randevúkon hordom. Egyfajta kis ünnepként kiemelkedve.
Külön kérhető hozzá ez a gyöngyös nyaklánc. 925 alapú, csak személyes üzenetben érhető el.

2016-ban a Magyar Népi Gyógyász képzésen a tanulmányomnak ez volt a címe: ✨️ Ősbölcsőnk Fényvallása, mely kígyó misztériumát adta.
Most kivételesen könyebb dolgom van, mert bizonyos következő mondatokat egy az egyben fogok kimásolni az akkori dolgozatomból.
A kígyó mint szimbólum is démonizálva lett mostani világunkban. S nem ezt érdemli!

🐍 A szaka-szkíta-naga népünk 7 fejű kígyótól származtatja magát. Az ősidőket pontosan leíró Bhagavat Gita, Puranikus hagyományok és Ősmeséinkben olvashatunk erről. Hát ezért is foglalkozom ennyit ezzel a 7-es számmal! A kígyó vedlése révén a megújulás jelképe. Minden gyógyítás = megújulás, mert ha szellemileg kivirágzunk, ez a fejlődés magával hozza a test KÍGYÓgyuló állapotát is. A nyelvünk mindent őriz. 🤲
A lélek nyelve jelképeken keresztül gondolkodik, nem egyenleteket lát.
Ezért ölel e medál egy kígyót, hisz a pár folyamatosan levedli énjének egy részét, együtt fejlődnek s egymásban feloldódnak. Így megy ez jóesetben egyre mélyebb rétegekig, a problémák szőnyeg alá söprése helyett.

Csak egy kis érdekesség: Mikor megtaláltam Tadinfű Aranyasszonyunk nevét az Arvisurában, nem hagyott nyugodni ez a név: tadin. Miért ilyen ismerős ez a név? És elkezdtem kutakodni.
Török jelentése íz, madagaszkári malgas nyelven húrt jelent, perzsa nyelven pedig becsületest. És ilyenkor mindig megértem..vezetett amit csinálok.
Hisz ezen három szó teljesen passzol a kapcsolati alkímiához. 💖 Hisz egymás ízét ízleljük, egymás húrját pengetjük, mindent szeretettet, becsülettel és átadóan.

Folytatás @donna_terra_ instagram oldalamon.!

Az ékszer alapanyaga sárgaréz, s galvanizációs technikával 14K aranyba mártottuk.

A Donna Terra márka Líbor Júlia, a Retrock művészeti vezetőjének szívében született. Vendég alkotókat bevonva formálja a márkát, mely ünnepli a nyers és egyben lágy női erőt, önbizalmat kölcsönözve viselőjének.

Ezen ékszerek a régi magyar Aranyasszonyaink tiszteletére készültek, az Ő neveiket viselik. Róluk szinte semmit sem tudunk, sehol nem írnak a történelem könyvek, pedig nem lennénk itt nélkülük. Amíg férfijaink a csatában voltak, ők voltak, akik megszerveztek és kiviteleztek minden létező feladatot. Felnevelték gyermekeinket, arattak, hadi feladatokat is elláttak, a legmagasabb szinten gyógyítottak. Illékony fátyol, láthatatlan munka, melyet ők végeztek, mégis nagyon erős szellemi, lelki és testi bástya, melyet tartottak a háttérben.

Én úgy látom a világot, hogy az átlagostól eltérő "vonásainkat", akár bájként is meg lehet élni, attól függ milyen szemüvegen keresztül szemléljük magunkat, ezért kapnak az ékszerek felvállalt rusztikus felületet, mert szeretem a hibákat. A sajátjaimat is.

Tudom, hogy archaikus témát jelen korban feldolgozni támadható, így próbáltam a legtisztább szívvel, alázattal hozzá nyúlni. Mindennapi feladataimban való hozzáállásommal és lelkületemmel próbálok közelíteni ezen követendő női minőség felé. Még sokat kell tanulnom. Ha szólít ez a téma, gyere velem az úton.

Elkészítésük a kifizetéstől számított 20 napon belül készülnek. Az újrahasznosított papir dobozkában lévő tálkákat a kislányommal készítettük,
szerettem volna visszaadni ezt az "ásatási" hangulatot.

Kérlek szépen kerüld az ékszer vízzel való érintkezését.

A vásárlástól számított két éven belül vállalunk garanciát az esetleges törésre vonatkoztatottan.
Az évek múlásával új alkalommal való 14K aranyozás a Donna Terra termékeken belül tudod kiválasztani. További kérdések: julia@donnaterra.hu

Tab Content #2
© Copyright 2021 – Retrock
Adatvédelmi nyilatkozat
ÁSZF
menu-circlecross-circle
0
    0
    Üres a kosárVissza az üzletbe