Aranykapudi függő 14K aranyozott

SzállításFizetési módok

35000Ft

20.000 Ft felett a vásárlásodat ingyen házhoz szállítjuk.

🍯 Méh – Méz – Vulva

🪔ARANYKAPUDI, a Gerlice fülbevaló függőjeként

A függő jele a nők szent aranykapuja, mint két világ közötti kapu, átjáró, szentély, hasadék, mezsgye, küszöb, mézes kert, aranyhíd. Ha úgy tetszik csillagkapu. A két tenyerünk formája, mikor a csobogó forrás alá tartjuk.

A régmúlt magyar népi fafaragása hemzseg a vulváktól! Én mégis ezt az 1901-es beretvatokon fellelt női szeméremet választottam. Népies nevén: lakodalmi rókatánc.

🐝 Tavaly, mikor a tanyánk akácfáin hosszasan zümmögtek a méhecskék, meséltem kislányunknak arról, hogy a méh szavunk két dolgot jelent. A csodás szervünket a méhet, melyben a baba és a méhlepény lakik, míg meg nem születik és a mézelő méhet is így hívjuk. A nyelvünk szavai őrzik a méh/méz és a termekenység közötti kapcsot.

A mézbor a mi hagyományunkban: a szkíták legszentebb itala volt.
Az emberiség talán legrégibb erjesztett itala volt. A régiségben a magyar mennyegzői szertartások, az ifjú pár termő nedűje volt. S az éjféli szertartás utáni mézes hetek alatt itták (kb 28 nap – egy holdkör)
S ezért szerettem volna a termékenységet egy gyönyörű vulvaként fazettált méz citrinként belecseppenteni a függőbe.

Aranykapudi Aranyasszonyunk neve után neveztem el. – i.e.625.

🌠 Mikor saját szerelem csillagvallásunkat, magyar napkereszténységünket üldözték, számos tudást a mondókáinkban menve őrizhettünk meg és örökítettünk át. Mert ez a gyermeki korszak védett! Törjön utat ez a tisztaság. 🤲

“Bújj, bújj, zöld ág, zöld levelecske, nyitva van az aranykapu, csak bújjatok rajta!
Rajta, rajta, leszakadt a pajta, benn maradt a macska.”

🐝 A magyar nyelv mint valós kódrendszer:
a Megterményül szavunk = a mag teret kér magának a méhen belül; bekenődik xy (vagy xx) kromoszómával és ott ül.
Meg Tér MÉH Ken (Y kromoszóma)  Ül, Mag Tér Méh Ken Y Ül.
A virág méhe a világ méhével azonos.

🏹 Felfogjuk ennek az örökségnek a súlyát? Döbbenet.
Azt kívánom öleljük magunkhoz a saját Ősbölcsőnket, s adjuk tovább ezt gyermekeinknek Aranykapuinkon keresztül!

A Donna Terra márka Líbor Júlia, a Retrock művészeti vezetőjének szívében született. Vendég alkotókat bevonva formálja a márkát, mely ünnepli a nyers és egyben lágy női erőt, önbizalmat kölcsönözve viselőjének.

Ezen ékszerek a régi magyar Aranyasszonyaink tiszteletére készültek, az Ő neveiket viselik. Róluk szinte semmit sem tudunk, sehol nem írnak a történelem könyvek, pedig nem lennénk itt nélkülük. Amíg férfijaink a csatában voltak, ők voltak, akik megszerveztek és kiviteleztek minden létező feladatot. Felnevelték gyermekeinket, arattak, hadi feladatokat is elláttak, a legmagasabb szinten gyógyítottak. Illékony fátyol, láthatatlan munka, melyet ők végeztek, mégis nagyon erős szellemi, lelki és testi bástya, melyet tartottak a háttérben.

Én úgy látom a világot, hogy az átlagostól eltérő “vonásainkat”, akár bájként is meg lehet élni, attól függ milyen szemüvegen keresztül szemléljük magunkat, ezért kapnak az ékszerek felvállalt rusztikus felületet, mert szeretem a hibákat. A sajátjaimat is.

Próbáltam ezen archaikus témához legtisztább szívvel és alázattal nyúlni. Mindennapi feladataimban való hozzáállásommal és lelkületemmel próbálok közelíteni ezen követendő női minőség felé. Még sokat kell tanulnom. Ha szólít ez a téma, gyere velem az úton.

Az ékszer alapanyaga sárgaréz, melyet galvanizációs technikával 14K aranyba vagy rózsaaranyba vagy 925 ezüstbe mártottunk. Attól függ melyik hív Téged.

Kérlek szépen kerüld a vízzel való érintkezést az ékszernek.
Elkészítésük a kifizetéstől számított 20 napon belül készülnek. Az ékszer dobozkában lévő tálkákat a kislányommal készítettük, szerettem volna visszaadni ezt az “ásatási” hangulatot.
Viseld egészséggel.

A vásárlástól számított két éven belül vállalunk garanciát az esetleges törésre vonatkoztatottan.
Az évek múlásával új alkalommal való aranyozást/ezüstözést a Donna Terra termékeken belül tudod kiválasztani. További kérdések: julia@donnaterra.hu

 

 

További termékek