Retrock törtenete

Utazz velünk

Utazz velünk, és légy részese a Retrock történetének! Új blogsorozatunkkal elkalauzolunk világunkba, és megismerheted fő célkitűzéseinket és elveinket, továbbá különleges rughadarabjaink és kiegészítőink háttértörténetét! Kezdődjön a kaland!

Képzelj magad elé egy szentesi kisfiút, akinek a kincsvadászat a szenvedélye. Padlásokat és pincéket kutat át mindenfelé, amerre jár. Majd amikor végre rálel valami különlegesre, boldog, hogy az új tárgy összes aspektusát, anyagát, rejtett tulajdonságát magába szívhatja és megérintheti. Most pedig képzeld el ezt a kisfiút felnőttként, ugyan úgy kutat, csak sokkal nagyobb léptékben. Ugyanolyan hévvel, bár a padlásokat leváltották a vilàg kézműves, vintage és indián piacai és készítők felfedezése. Neki ez lett a foglalkozása, Kincskereső lett. 

Büszkék vagyunk arra, hogy a fenntarthatóság márkánk fő DNS-e. 

Gondosan válogatott vintage és magyar és dél-koreai fiatal tervezői ruhák tárháza, immáron 20 éve. Ez a Retrock. Hiszünk abban, hogy ez a lelkesedés érezhető itt e térben nálunk az Anker közben. Továbbá minden darabot egyesével válogatunk, mindenben benne van az energiánk. 

Nincs felemelőbb érzés számunkra, mint régi és új készítők, ruhák válogatása, anyagok megismerése. Csodálatos a válogatás során feltárni a minták, formák mögött rejlő hagyományokat, kultúrát, életérzést.

Küldetésünk

A Retrock termékpalettája arra hívja fel a figyelmet, hogy egy régebbi korban lévő ruhát tudatosan úgy készítettek, hogy évtizedeket bírjon ki és a mai napig jó minőségű darabok, benne van az anyag. Ellentétben számos mai ruhadarabbal, ahol a tömeggyártás a cél, nem a minőség. Tisztelet a kivételnek!

Vintage és tervezői ruhát hordani élmény, szórakoztat és mivel egy van belőle, ami a Tiéd, soha nem fog veled szembe jönni az utcán. Voks a környezetvédelem mellett. Buzdíts erre másokat is! Merj kísérletezni! Terjeszd ki ezt a szenvedélyt az egész életedre! 

A következő alkalmakkor interjúkat hozunk nektek kedves vásárlóinkkal, amiből megtudhatjátok, ők miért a Retrock és a fenntarthatóság mellett tették le voksukat.

Törekedjünk az élet minden területén a tudatosságra, ne halmozzuk ruháinkat, inkább egy régi darabot válasszunk, mint négy újat. A vintage ruhának saját története van, mely veled folytatódik tovább.

Kalandra fel!
Save the planet – Buy Vintage

 🙌