Aranyos gyermek medál – négy féle

SzállításFizetési módok

18800Ft

20.000 Ft felett a vásárlásodat ingyen házhoz szállítjuk.

 

A magyar 🐎 NÉPMESE 👸napja – Szeptember 30.
⭐️ ARANYOS medál labradorittal vagy rózsakvarccal
Gyermekeknek és Belső gyermekünknek

Aranyos Aranyasszonyunk neve ihlette
i.e. 3054

🌞 “Anya nézd! Hét ágra süt a nap!”
mondta kislányunk egy nyári napon a veteményesben.
És akkor tudtam…az Aranyos medált a népmesei hetességben fogom találni. Köszönöm kislányom, hogy mindig megmozgatsz! 🤲

🌟 Olyan medált szerettem volna megérezni, amely tükrözi ezt a “hetedhét” már-már felfoghatatlan szeretetet a gyermekeink, a mi csillagos egeink iránt.
Hátán egy kis x található amely a rovás B betűje. A boldogság, a béke betűje. A legegyetemesebb óvó rovó betű/jel. Kalandra fel!

👸🧬 Magyar népmese:
A mese kerek egész alkotás.
Szimbólumok rendszere, mely fejlődésében sok évezredes utat járt be. Lenyomata, amit a magyarság a természetről, a világról, önmagáról lelkében táplált, s amit átadásra, megőrzésre érdemesnek tartott.
Az univerzum végtelen teremtő ritmusáig érő életfa gyökereit ismerhetjük meg.

🐎🌲🐓 A 7-es szám a magyar népmesékben:
A népi hitvilágunkban a hármas, a hetes és a kilences szám fordul elő legtöbbször és a mesei cselekmények fordulatainak száma azonosságot mutat a Nap járásával:
1, 2, 3, 4, 7, 12, 24, 30, 40, 99, 300, 365, 366. E számok kivétel nélkül a naptári és kozmikus rend számai.
A mesékben a számok kapaszkodót és viszonyítási alapot adhatnak a gyerekeknek, hisz a világ rendjéhez való igazodásban, kapcsolódásban segítenek.
A 7-es szám a magyar hagyományban szent. Ezért süt nálunk a Nap éppen 7 ágra. Táltos hitvilágunk legfőbb száma is!

🧬 Én úgy gondolom, a magyar Ősbölcsőnk tudása egy szerelem szinesztézia. Egy harmónia, mely összlélekrezdülések finom leírt mezejeibe a tiszta szándék által engednek betekinteni.
Továbbá népmeséink, jeleink, képes nyelvünk vagy épp dallamaink által. Egy hétpecsétes fátyol mögé.
Hetedhét országon is túl. Hétmérföldes csizmával. 7 próbatétel árán, 7 lovas hintóval.
Mint egy 7 csillagú kulcs a kozmikus égi zárba.

🪔 Kívánom, hogy szenderedjünk el minél többen népmeséinket olvasva esténként!
Tekerjük el minden nap ezt az előbb említett kulcsot!
A hetedik te magyad légy! 💗

forrás: saját gondolatok, Kormos Rebeka
………..

🌟 @tina.moderngoddess 🌟 -15%-os kedvezményes kódunk:
Igazán csodás amit Tina a Gyerekkártyákkal alkotott! Nálunk is a napi rutin része lett a pozitív megerősítő kártyák húzása. Nagyon sokat ad így elindítani a napunkat. Ez tényleg több mint egy ajándék! Erre emlékezni fogsz akkor is, ha már felnőttél..
Biztonságot és önbizalmat ad a napnak.
Köszönöm Tina hogy kitaláltad ezt a lehetőséget és méltónak tartasz az együttműködésre. 💗
Az elkövetkezendő egy hónapban kedvezményes kódot szeretnék Nektek adni Tina gyerekkártyáira. Melyet automatikusan az Aranyos medál megvásárlása után tudok Mindenkinek elküldeni. És ha az az ő oldalán ❗️moderngoddess.hu választjátok ki a gyerekkártyát és elkülditek nekem a visszaigazoló emailt, az Aranyos medálomra is kaptok -15% -os kedvezményt. 😊

🌟 Ajánlom: 3 és 7 év között alkalmanként, 7 éves kortól 300 éves korig pedig bármely nap. 

🌟 4 féle Aranyos medált választottunk, ha egyet értetek vele, mutassátok meg a képet gyermekeiteknek, egyáltalán hívja-e őket a medál és ha igen, érezze meg melyik a négyből. 😊

Kérlek szépen írd meg nekem üzenetben melyik medált szeretnéd.

1) réz alapanyag+ 14K aranyozott és labradorit

2) réz alapanyag + 14K aranyozott és rózsakvarc

3) réz alapon + 925 ezüstözött és labradorit

4) réz alapon + rózsaranyozott és rózsakvarc

Bármely egyedi kéréssel is szívesen fordulj hozzám privát üzenetben. A legizgalmasabb számomra bennetek milyen benyomást keltenek.

Boldog Napot!

…………

Donna Terra
timeless talismans
A Donna Terra márka Líbor Júlia, a Retrock művészeti vezetőjének szívében született. Vendég alkotókat bevonva formálja a márkát, mely ünnepli a nyers és egyben lágy női erőt, önbizalmat kölcsönözve viselőjének.

Ezen ékszerek a régi magyar Aranyasszonyaink tiszteletére készültek, az Ő neveiket viselik. Róluk szinte semmit sem tudunk, sehol nem írnak a történelem könyvek, pedig nem lennénk itt nélkülük. Amíg férfijaink a csatában voltak, ők voltak, akik megszerveztek és kiviteleztek minden létező feladatot. Felnevelték gyermekeinket,

arattak, hadi feladatokat is elláttak, a legmagasabb szinten gyógyítottak. Illékony fátyol, láthatatlan munka, melyet ők végeztek, mégis nagyon erős szellemi, lelki és testi bástya, melyet tartottak a háttérben.
Deédes csiszolt gránát követ ölel, mely a belső női tüzet tudja feléleszteni bennünk.
Én úgy látom a világot, hogy az átlagostól eltérő “vonásainkat”, akár bájként is meg lehet élni
attól függ milyen szemüvegen keresztül szemléljük magunkat, ezért kapnak az ékszerek felvállalt rusztikus felületet, mert szeretem a hibákat. A sajátjaimat is.
Próbáltam ezen archaikus témához legtisztább szívvel és alázattal nyúlni. Mindennapi feladataimban való hozzáállásommal és lelkületemmel próbálok közelíteni ezen követendő női minőség felé. Még sokat kell tanulnom. Ha szólít ez a téma, gyere velem az úton.
Az ékszer alapanyaga sárgaréz, melyet galvanizációs technikával az Aranyos medál esetén 14K aranyba, rózsaaranyba, ezüstbe  mártottunk.
Kérlek szépen kerüld a vízzel való érintkezést az ékszernek.

Elkészítésük a kifizetéstől számított 20 napon belül készülnek. Kérlek szépen kerüld az ékszer vízzel való érintkezését. A papir dobozkában lévő tálkákat a kislányommal készítettük, szerettem volna visszaadni ezt az “ásatási” hangulatot.

Viseld egészséggel!
.
A vásárlástól számított két éven belül vállalunk garanciát az esetleges törésre vonatkoztatottan.
Az évek múlásával új alkalommal való újra ezüstözést/aranyozást a Donna Terra termékeken belül tudod kiválasztani. További kérdések: julia@donnaterra.hu

További termékek