baba Gyöngyvér medál + lánc

SzállításFizetési módok

26000Ft

20.000 Ft felett a vásárlásodat ingyen házhoz szállítjuk.

🩸 baba Gyöngyvér medál + lánc

Az ár egy medálra és láncra érvényes. Kérlek a vásárláskor jelezd emailben melyiket szeretnéd az első képen lévő kettő közül. A felső lánc fő alapja természetes lapis lazuli kő. Az alatta lévő zöld lánc pedig természetes aventurin kő. Lánc 40 cm + pici hosszabbító van rajta.

🩸GYÖNGYVÉR Aranyasszonyunk (i.e. 45) neve előtt tisztelegve, hold függő vércsepp alakú csiszolt rubinnal. Gyöngyként szeretett vér.
A legszebb kezek munkái: Köszönöm Bellovicz Martina !

A 2022-es évben talán a leghosszabb bejegyzés sorozatból a Vérmisztériumból született meg a Gyöngyvér ékszer. A mai napon baba méretű testvére jelenik meg, mely az eddigi legkedvezőbb árú ékszerem lett.

Azt érzem, hogy tavaly óta is már egyre többen merik élni virágzásukat szeretettként, tabuk nélkül, megengedően. A ciklus ezen negyedét a magyar hagyomány Bűbájosnak hívja.
A mostani korban a belső tél ismeretes.

🩸 Minden hónapban valódi piros betűs ünneppé tehetnénk a virágzásunk/holdazásunk napjait!

• Mi lenne ha ezekben a napokban engednénk, hogy megszólítsuk a női szerveinket?
• Mi lenne, ha nyugodtan mernénk hallgatni a belső hangra? Mi is az utunk?
Mert csak így tudunk rájönni a valós küldetésünkre.
• Mi lenne, ha ezekben a napokban hordva támogatna minket Gyöngyvér, kis titokként, csak mi nők tudnánk róla?
Tudatosan összpontosítva figyelmünket belső nyugalmunkra.

💧 Virágzásunk estéin ha elaludt a család, hívjuk meg a Víz angyalát, s kényeztessük magunkat virág illatos fürdővel, félhomállyal, olajos kenéssel. (A masszázs szó régi magyar neve.) A nő a víz őseleméhez van kötve a hold géniuszán keresztül, életfánk ebben merítkezik.
Holdfényes séták, holdvizek támogatják e minőséget.

Az ezen időszak lényegi megérzéseit támogatja az az érzékenység, mely állapotot minden nőtársam és férjeink jól ismernek. Ilyenkor kevesebb a fizikai erő. A testünk súg, adjuk meg magunknak az időt, amennyire csak lehet. Ne ezekben a napokban akarjuk megváltani a világot! Csak szemléljünk!
Én is ezen nemesedési úton járok. 🤲

Forrás: Somlósi Lajos, saját gondolatok

Donna Terra
timeless talismans

A Donna Terra márka Líbor Júlia, a Retrock művészeti vezetőjének szívében született. Vendég alkotókat bevonva formálja a márkát, mely ünnepli a nyers és egyben lágy női erőt, önbizalmat kölcsönözve viselőjének.

Ezen ékszerek a régi magyar Aranyasszonyaink tiszteletére készültek, az Ő neveiket viselik. Róluk szinte semmit sem tudunk, sehol nem írnak a történelem könyvek, pedig nem lennénk itt nélkülük. Amíg férfijaink a csatában voltak, ők voltak, akik megszerveztek és kiviteleztek minden létező feladatot. Felnevelték gyermekeinket, arattak, hadi feladatokat is elláttak, a legmagasabb szinten gyógyítottak. Illékony fátyol, láthatatlan munka, melyet ők végeztek, mégis nagyon erős szellemi, lelki és testi bástya, melyet tartottak a háttérben.

Én úgy látom a világot, hogy az átlagostól eltérő “vonásainkat”, akár bájként is meg lehet élni, attól függ milyen szemüvegen keresztül szemléljük magunkat, ezért kapnak az ékszerek felvállalt rusztikus felületet, mert szeretem a hibákat. A sajátjaimat is.

Próbáltam ezen archaikus témához legtisztább szívvel és alázattal nyúlni. Mindennapi feladataimban való hozzáállásommal és lelkületemmel próbálok közelíteni ezen követendő női minőség felé. Még sokat kell tanulnom. Ha szólít ez a téma, gyere velem az úton.

Aa medál alapanyaga sárgaréz, melyet galvanizációs technikával 14K aranyba vagy rózsaaranyba vagy 925 ezüstbe mártottunk. Attól függ melyik hív Téged.

Kérlek szépen kerüld a vízzel való érintkezést az ékszernek.
Elkészítésük a kifizetéstől számított 20 napon belül készülnek. Az ékszer dobozkában lévő tálkákat a kislányommal készítettük, szerettem volna visszaadni ezt az “ásatási” hangulatot.
Viseld egészséggel.

A vásárlástól számított két éven belül vállalunk garanciát az esetleges törésre vonatkoztatottan.
Az évek múlásával új alkalommal való aranyozást/ezüstözést a Donna Terra termékeken belül tudod kiválasztani. További kérdések: julia@donnaterra.hu

További termékek