Rúzsaviláj medál

SzállításFizetési módok

28800Ft

20.000 Ft felett a vásárlásodat ingyen házhoz szállítjuk.

🌹 RÚZSAVILÁJ
Rúzsaviláj Aranyasszonyunk után, élt. I.e. 700.

🙌 Az örök megengedő változás medálja. Népművészetünk forgórózsája. A medált pároknak terveztem, akár két külön kapoccsal, megrendeléskor rózsa ágyon fog érkezni.

✨️ A szférák mindenütt megjelenő zenéje hangolja az atomokat, a molekulákat, a kristályokat a földben, a kristályokat bennünk, a tengeri csillagokat, s a csillagokat a magos égbolton. Népművészetünk is ezen hangon énekelteti jelekké az Univerzumot.
Fibonacci spirálok hatják át a mikro és makrokozmoszt. A virág szirmaitól kezdve a galaxisig a szent számsor perdíti az életet. A forgórózsa, fafaragásunk oly kedvelt motívuma is tiszteleg a nagy teremtés szerelmetes páros tánca előtt.
Rózsás báj, ezt kívánom Mindenkinek! 🤲

✨️ Ezen medál ihletése májusban kezdődött bennem, mikor fogalmaztam az Ispilángi ünnepkör írását és elképzeltem annak páros forgós táncát, vajon milyen motívumot üzen? Amely régen egyfajta genetikai tánc volt. És folyton ezt a jelet láttam.. A hagyományunk feltárásakor a kutatás mellett érzés és képbeli utakat is leírok magamban, hogy méllyebbre tudjak menni, emlékezni, hisz oly sok minden el van rejtve bennünk, Mindnyájunkban! Az érzülékek összhangazatai még szevedélyesebbé tudják tenni a hagyatékot.

✨️ Rúzsaviláj medál – Édes puha spirál-galaxisunk 12 folyton forgó karja, tanzanitot körbe ölelve. A “teremtés bibéje”, ahol születnek a csillagok.
És hamár a középpontnál tartunk..
A spirál lélegzet jelkép is. Spiro latinul egyébként azt jelenti lélegzem. A LÉLEKzet mely a közép tengelybe rendez.
Továbbá a nőies ősvíz virágnyelve, melyből minden élet ered. Az anyaméhen belüli mondhatni kezdő életperdület a magzatvízben.
Ezen tartalom tiszta közepébe Boldogasszonyunk szeretet fényét szerettem volna behívni kékként, tanzanitként, mely kő ezerszer ritkább a gyémántnál. Óhajként szerettem volna ezt az igen ritka követ, varázsos kapcs régi nagy Pátrónánkkal, melyet engedjünk éltetni!

✨️💎✨️ Világolj kék ékkő! Hozd közelebb a szíveket ékes rózsáddal égi köldökzsinórjainkhoz!
Kik is vagyunk? Honnan jövünk? Mi is a mi saját kultúránk? Mi a küldetésünk? Mi nem szolgál már? Mely az összegző ősz ünete is egyben, így őszi napéjegyenlőségkor. Mérleg havába lépve, tegyünk mérlegre magunkat. Egyfajta megengedő tisztánlátást támasztva magunk felé. Formálódjunk, nemesedünk és ezt engedjük, had forogjon csak, engedjük a változást, perdüljünk vele együtt!

A Donna Terra márka Líbor Júlia, a Retrock művészeti vezetőjének szívében született. Vendég alkotókat bevonva formálja a márkát, mely ünnepli a nyers és egyben lágy női erőt, önbizalmat kölcsönözve viselőjének.

Ezen ékszerek a régi magyar Aranyasszonyaink tiszteletére készültek, az Ő neveiket viselik. Róluk szinte semmit sem tudunk, sehol nem írnak a történelem könyvek, pedig nem lennénk itt nélkülük. Amíg férfijaink a csatában voltak, ők voltak, akik megszerveztek és kiviteleztek minden létező feladatot. Felnevelték gyermekeinket, arattak, hadi feladatokat is elláttak, a legmagasabb szinten gyógyítottak. Illékony fátyol, láthatatlan munka, melyet ők végeztek, mégis nagyon erős szellemi, lelki és testi bástya, melyet tartottak a háttérben.

Én úgy látom a világot, hogy az átlagostól eltérő “vonásainkat”, akár bájként is meg lehet élni, attól függ milyen szemüvegen keresztül szemléljük magunkat, ezért kapnak az ékszerek felvállalt rusztikus felületet, mert szeretem a hibákat. A sajátjaimat is.

Próbáltam ezen archaikus témához legtisztább szívvel és alázattal nyúlni. Mindennapi feladataimban való hozzáállásommal és lelkületemmel próbálok közelíteni ezen követendő női minőség felé. Még sokat kell tanulnom. Ha szólít ez a téma, gyere velem az úton.

Az ékszer alapanyaga sárgaréz, melyet galvanizációs technikával 14K aranyba vagy rózsaaranyba vagy 925 ezüstbe mártottunk. Attól függ melyik hív Téged. Megrendeléskor kérlek tüntesd fel megjegyzésben, hogy hátsó vagy felső kapoccsal kéred és hogy milyen nemesfémmel vonjuk be.

Kérlek szépen kerüld a vízzel való érintkezést az ékszernek.
Elkészítésük a kifizetéstől számított 20 napon belül készülnek. Az ékszer dobozkában lévő tálkákat a kislányommal készítettük, szerettem volna visszaadni ezt az “ásatási” hangulatot.
Viseld egészséggel.

A vásárlástól számított két éven belül vállalunk garanciát az esetleges törésre vonatkoztatottan.
Az évek múlásával új alkalommal való aranyozást/ezüstözést a Donna Terra termékeken belül tudod kiválasztani.

További kérdések : ninlil.julia@gmail.com