Vintage

Az 50-es évektől a 90-es évekig gyűjtjük a darabokat, azokból a korokból, amikor még tényleg mindenbe bele tették az anyagot.

Amiben erősek vagyunk, az a vintage és used palettánk, amely a termékeink legnagyobb százalékát teszik ki. Igazi megszállottak vagyunk e téren.

Aki beleesett már vintage ruhák nyúl üregébe, az tudja mekkora érték, hogy nálunk japán és amerikai darabok is szép számmal megtalálhatók.
A mi fejükben a divat szórakoztat, igazi önkifejezés, amit hordunk, egy voks a világunkról. Ezért az öltözékünkkel is próbáljuk a fenntarthatóságra felhívni a figyelmet. Ne halmozzunk! Ne ártsunk a környezetünknek! Fast fashion helyett válasszunk vintage, used vagy tervezői darabokat! Sosem fog szembe jönni az utcán, mivel egy van belőle, ami a Tiéd és a története Veled folytatódik!
Vásárlóinkat arra bíztatjuk, hogy merjenek kísérletezni..és szeressenek bele ezen minták és anyagok világba, mert minek máshogy élni, mint szenvedéllyel?
Ruha energetikai oldalról javasoljuk mosásukkor a két csepp tiszta levendula vagy vadnarancs olajat az előző tulaja tere miatt. Na ez az igazi tudatos öltözködés!

Temékek