Upcycled

Az 50-es évektől a 90-es évekig gyűjtjük a darabokat, azokból a korokból, amikor még tényleg mindenbe bele tették az anyagot.

Az upcycling munkafolyamat során a már feleslegessé vált anyagok nem hulladékként végzik, hanem megmentjük őket, újragondoljuk és egy új termék formájába öntjük

Aki beleesett már vintage ruhák nyúl üregébe, az tudja mekkora érték, hogy nálunk japán és amerikai darabok is szép számmal megtalálhatók.
A mi fejükben a divat szórakoztat, igazi önkifejezés, amit hordunk, egy voks a világunkról. Ezért az öltözékünkkel is próbáljuk a fenntarthatóságra felhívni a figyelmet. Ne halmozzunk! Ne ártsunk a környezetünknek! Fast fashion helyett válasszunk vintage, used vagy tervezői darabokat! Sosem fog szembe jönni az utcán, mivel egy van belőle, ami a Tiéd és a története Veled folytatódik!
Vásárlóinkat arra bíztatjuk, hogy merjenek kísérletezni..és szeressenek bele ezen minták és anyagok világba, mert minek máshogy élni, mint szenvedéllyel?
Ruha energetikai oldalról javasoljuk mosásukkor a két csepp tiszta levendula vagy vadnarancs olajat az előző tulaja tere miatt. Na ez az igazi tudatos öltözködés!

Minden Upcycle termék